عصر کرد

آخرين مطالب

فاش شد؛ یکی از این 6نفر وزیر می شود | کدام گزینه جدی است؟ | از سرلیست جنجالی تا آقای کشتی‌گیر و 2عضو ابقا شده از دولت رئیسی سیاسی

فاش شد؛ یکی از این 6نفر وزیر می شود | کدام گزینه جدی است؟ | از سرلیست جنجالی تا آقای کشتی‌گیر و 2عضو ابقا شده از دولت رئیسی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش همشهری‌آنلاین، عبدالناصر همتی، وزیر پیشین اقتصاد، با رأی عدم اعتماد مجلس از سمت خود برکنار شد. حالا 53 روز از این استیضاح می‌گذرد اما همچنان وزیری از سمت دولت برای این پست به مجلس معرفی نشده است.
دولت برای انتخاب وزرا سازوکاری مشارکتی را طراحی کرده بود اما در انتخاب وزیر جدید اقتصاد خبری از کارگروه‌ها نیست.
مسئله وزارت اقتصاد البته به کف جامعه هم کشیده شده و مردم در فضای مجازی به شوخی به کاهش قیمت طلا، سکه و دلار اشاره می‌کنند و آن را به نبود وزیر نسبت می‌دهند.
در میان این بحث‌ها پرسش اصلی این است که سکان وزارت اقتصاد ایران به چه کسی می‌رسد؟
نهادی که نه مسئولیت مالیه دولت را به طور کامل در دست دارد، نه اقتصاد کلان را مدیریت می‌کند و نه حتی اقتصاد خارجی را رهبری می‌کند. اما می‌تواند در تمامی تصمیمات دولت نفوذ داشته و نقش سلبی ایفا کند.
بر اساس آخرین اخبار رسیده به خبرنگار فارس، وزیر اقتصاد بعدی احتمالاً از یک ترکیب 6 نفره بیرون خواهد آمد. ترکیبی متشکل از چهره‌های سابقه‌دار و البته چندچهره جوان و باید منتظر ماند و دید فرد معرفی شده از طرف دولت به نمایندگان مرذم کیست.
سرلیست افراد مدنظر برای تصدی پست وزیر اقتصاد علی طیب‌نیا است.
تنها گزینه‌ای که یکی از اعضای دولت رسماً از او در مصاحبه نام‌برده و البته تأیید و تکذیب‌های ادامه‌دار او برای وزارت اقتصاد در 50 روز گذشته مطرح بوده است. طیب‌نیا 65 سال سن دارد و از این منظر باتجربه‌ترین فرد در این فهرست شش‌نفره است.
نفر دوم این لیست، سید کامل تقوی‌نژاد است. دبیر فعلی هئیت دولت و رییس سابق سازمان امور مالیاتی سابقه حضور در مدیریت بانک سپه را هم برعهده دارد و از ابتدای گمانه‌زنی‌ها برای تصدی وزارت اقتصاد نام وی مطرح شد.
سومین نفر فهرست وزرای احتمالی اقتصاد آینده که باید توسط دولت به مجلس معرفی شود، سید شمس‌الدین حسینی است. وزیر سابق اقتصاد که هم‌اکنون در بهارستان نمایندگی مردم را بر عهده دارد و البته علاقه خاصی هم به ورزش کشتی دارد.
سه فرد پایانی این فهرست شش‌نفره اما شامل جوان‌ترهاست.
چهارمین، سید علی مدنی‌زاده استاد دانشگاه شریف که سابقه فعالیت در سمت‌های مشاور در دولت را در کارنامه دارد و فارغ‌التحصیل دکتری اقتصاد از دانشگاه شیکاکو است. شنیده‌ها حاکی از این است که وی به‌عنوان گزینه‌ جدی مطرح شده اما موانعی نیز برای این انتخاب وجود دارد.
پنجمین فرد فهرست شش‌نفره، حمید پاداش است. پاداش اهل استان آذربایجان غربی و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است که مدرک دکتری خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه تهران اخذ کرده است. وی در دولت قبل در سمت معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رئیس‌جمهور فعالیت کرده و پس از تغییر دولت در این سمت حفظ شده است.
آخرین فرد این فهرست نیز سید محمدهادی سبحانیان است، عضو هیئت‌علمی دانشگاه خوارزمی سابقه فعالیت در مرکز پژوهش‌ها را دارد و در دولت قبل به‌عنوان ریاست سازمان امور مالیاتی انتخاب شد. پس از تغییر دولت نیز عبدالناصر همتی وی را در این جایگاه حفظ کرد.
در روزهای آینده باید منتظر ماند و دید در نهایت کدام اسم از پاستور به بهارستان معرفی شده و در معرض رای اعتماد نمایندگان برای تصدی پست مقام عالی وزارت اقتصاد قرار می‌گیرد.
کد خبر 940349 منبع: فارس برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی خبر مهم

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الگوبرداری از اقتصاد مردم محور در سیره اهل بیت

علی جباری مدیرعامل بیمه ایران کیست؟

تاکید بر تدوین سند جامع فرهنگی در نشست معاونان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد کشور

پرداخت بیش از 6 هزار میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده

سمپاشی مزارع گندم با پهپادهای سمپاشی

کتاب «دیدار با دبیرکل»؛ 20 روایت از دیدار چهره‌های فرهنگی منتشر شد

تکذیب شایعات؛ وینی در آستانه تمدید با رئال نیست!‏

ستاره ذوب‌آهن از این تیم کنار گذاشته شد

تبلت و ساعت هوشمند، فناوری‌های جدید لیگ نخبگان

خاطره چک از تمرین کاسیاس؛ اسلو موشن بود!

الهامی:‌ نساجی همچنان به ادامه لیگ برتر و جام حذفی امیدوار است/ برگشتنم به نساجی برای ادای دین به هواداران بود

اندریک از رئال می‌رود؛ اینطوری به جام جهانی نمی‌رسم!

شکایت باشگاه پیکان از سرمربی آریو اسلامشهر

تصمیم مهم جباری قبل از اولین سرمربیگری

سردار فدوی: انقلاب اسلامی سبب قرار گرفتن ما در جبهه حق شد

عزاداری شهادت امام صادق (ع) در کردستان

دو خط کتاب/ جای خالی سلوچ

امیدواری تاج به فوتسال زنان ایران

ستاره محبوب پرز قهرمانی را از رئال می‌گیرد!

5 برنز نمایندگان تکواندو در روز دوم جام ریاست فدراسیون جهانی

حذف نیما عالمیان از مسابقات تنیس روی میز کانتندر تونس

توصیه گاتزتا دلواسپورت به اینتر: طارمی را بفروش!

تنها و تنها پاریس و بارسا

هشدار امام جمعه سنندج درباره بی‌توجهی به میراث فرهنگی کردستان

بی‌توجهی به میراث فرهنگی کردستان به جامعه لطمه وارد می‌کند

«هوش مصنوعی» فرصتی که اقتصاد ایران نمی‌تواند از دست بدهد

اعزام کاروان راهیان نور آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور

سردار مولوی: ایجاد اردوگاه ملی در کرمانشاه ضروری است

حبیبی: کرمانشاه باید به قطب راهیان نور غرب کشور تبدیل شود

مجموعه‌ علمی «کاوش در فضا» باز نشر شد

داوید لوئیز غیرقابل شناسایی شد!

زلزله در سوسیداد؛ ایمانول رفتنی شد

حریف استقلال، هجومی‌ترین تیم لیگ یک!

یامال: باورم نمی‌شود جای نیمار و مسی ایستاده‌ام

تنها بازیکن قهرمان با استقلال، پرسپولیس و شاید تراکتور!

هرگز قصدم تحقیر ژوائو فلیکس نبود

دیدار وزیر ورزش با اعضای تیم فوتسال بانوان

مشخص شدن رقبای جودوکاران ایران در قهرمانی آسیا

مربی گوانگژو: الهلال شایسته قهرمانی در آسیاست

رسمی؛ نبرد حساس مدعیان لیگ یک با VAR

پوستر جدید «کوکتل مولوتف» رونمایی شد

ممنوعیت تردد کامیون‌های حامل سوخت در محور قصرشیرین - سرپل‌ذهاب

معجزه در بوئنوس آیرس, بازگشت آرژانتین به مدار رشد/ نسخه ریاضت خاویر میلی جواب داد؟+ نمودار

انتقاد یک نماینده مجلس از پزشکیان بابت تاخیر در معرفی گزینه وزارت اقتصاد کند/ به نظر می رسد این فرد نهایی شده

لزوم معرفی گسترده‌تر نقش پرافتخار کرمانشاه در دفاع مقدس/ راهیان نور، پلی فرهنگی برای شناساندن مقاومت غرب ایران است

استقرار سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه در یادمان شهدای بازی‌دراز

آغاز نشست معاونان فرهنگی ، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد و اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی در جزیره کیش

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

دیویس آینده مدیر بایرن را به خطر انداخت!

رد درخواست لالیگا؛ اولمو در ال‌کلاسیکو بازی می‌کند